Trötter är mitt förnamn

Publicerat: 2012-02-29 | 20:01:19
Igår hopptränade jag på en pigg men duktig ponny, utvärderar det ngn annan dag. Men var hemma från stallet vid 10 o då duschade jag och åt sen däcka jag. Idag har jag promenerat med sessi i en timma, duktig va hon!
Nu ska jag ringa alla släktingar och bjuda in dom till mitt 18 års kalas (fyller ju om mindre än 2 veckor ;o) o sen ska jag nog göra cocosbollar :)


Hoppebild från förra året
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Regn

Publicerat: 2012-02-27 | 19:14:52
Red ett dressyrpass i regnet på 1,5h inkl. fram o avskrittning. I början var hon sjukt jobbig, pigg o bara krulla ihop sig o rykte med huvudet, tog inte skänkeln samtidigt som bakdelen var i en annan världsdel. Efter en stund blev hon trevligare men bakdelen var fortfarande ett problem särskillt i galoppen. Så när hon gick klockrent tänkte jag sluta, som jag borde gjort. Men så gjorde jag lite halter, och då ska hon såklart stanna i korrekt form från start. Men här dök hon antingen eller räta sig. Så travade en stund till och då dök hon lite, men bakdelen var på plats. Och hon kom upp bättre iaf.

Så fastän det var långt ifrån ett toppenpass så är jag i efterhand ganska nöjd med henne om man jämför starten. Men i då läget var jag ju inte så himla glad...

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ont i magen

Publicerat: 2012-02-27 | 15:00:54

Egentligen slutar jag inte förrän om två timmar, men jag åkte hem runt kvart över 1. Har ont i magen och värktabletter hjälper ju knappt :(

Sitter med varmvattensflaska iallafall, hoppas jag mår bättre sen. Min lilla ponny skall dressyrtrimmas, hur ont jag än har. Dock mår jag lite bättre nu  :)


Random bild

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hv Polo schabraket

Publicerat: 2012-02-26 | 20:01:08
På fredagen köpte jag ju detta schabraket i dressyr modell. Lite ljusar IRL men skit fint :)

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Shopping GHS lör + sön

Publicerat: 2012-02-26 | 19:58:12
Här kommer bilder på det jag köpte igår och idag. Idag köpte jag dock bara en Kingsland keps ( + ett par stövlar men de får jag ju inte förrän jag fyller år så de har jag glömt...)

Här gjorde jag riktiga kap :)  

 
* Equiline t-shirt - endast 200 spänn
* Vita ridbyxor - 50 % = 425 kr :)
* Kingsland keps - 140 riksdaler
* Blåa Roeckl handksar - 300 kr
* Kingsland strumpor - 79 kr :)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

VIPen imon

Publicerat: 2012-02-25 | 21:35:04
Imon är det sista dan på GBG HS för iår. Jag o mamma ska sitta i VIPen, trevligt. Massa rolig hoppning imon.
Vi ska förhoppningsvis också köpa ett par ridstövlar, dock blir detta en present när jag fyller år eftersom jag fyller år om drygt 2 veckor :)


<3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hemma och trött

Publicerat: 2012-02-25 | 19:58:32
Idag har vi sett på gp-ponnyn, en speed klass, en grand prix samt gymkhanan i hästväg. Det var bra hoppklasser med duktiga ekipage, en åkte dock av och det blev några stopp här o var.
I shoppingväg blev det ett par vita ridbyxor, en equiline t-shirt, roeckl handskar samt kingsland strumpor. Visar bilder senare.

Mamma promenerade med min sess idag, tack!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Häst häst häst

Publicerat: 2012-02-25 | 08:20:03
Fick kvällsbiljett igår av skolan så åkte direkt till stallet och red och därifrån direkt till hsvigen. Man kände sig sådär lagom fräsch... Köpte förövrigt det lila hv polo schabraket igår, i dressyrmodell. Det passade henne i färgen jättebra, nu ligger jag i sängen och ska hoppa in i duschen för att sedan bege mig till hs igen. Red förövrigt dressyr igår och hon var skitfin :) ikväll blir det nog inte lika sent, var hemma vid midnatt i natt. Hörs sen!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

På vagnen

Publicerat: 2012-02-24 | 08:50:25
Sitter på spårvagnen och är strax vid scandi. Skön dag!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens shopping + ridpass.

Publicerat: 2012-02-23 | 19:39:47
Idag var det som sagt första dagen på horse show. Var där med min kompis Linda och min mamma. Började en stund på mässan, där jag haffade en skitsnygg Kingsland kavaj. Köpte en billig och väldigt ful tömkörningsgjord på Börjes. En skitsnygg Kingslandtröja (vit med blåa armlappar) i ett tyskt stånd. Tröjan delade jag dock med mamma, så halva är hennes ;). Köpte även ett tävlingsschabrak från ett italienskt stånd. Alla schabrak där var jättefina och handsydda.

Jag red ett dressyrpasss i paddocken. Först ville hon inte riktigt alls. Så jobbade säkert 20 min med massa galoppfattningar, 2 på ett varv på en volt. Så massa avsaktningar o massa fattningar. Detta gjorde att hon blev mer lyhörd och mycket mjukare o stadigare. Så i slutet var hon riktigt fin =)

Under morgondagen ska jag ju stå i våran monter för skolan. Tänkte även köpa det Hv Polo schabraket jag har tittat ut. Och ev. ngra tömmar. På lördag blir det ett par vita ridbyxor som jag såg idag och kanske ett träns. På söndag ska jag prova stövlar. Fullt upp med andra ord!

Här kommer några dåliga bilder.


KL kavajen


Schabraket


Tröjan


Suddig bild från idag

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tidsinställt

Publicerat: 2012-02-23 | 12:07:00
Nu har jag vart på HS i ungefär 1,5h tror jag, om vi åkte enligt planerna.  Undra hur mycket jag har köpt än? Antingen lägger jag upp det jag köper dag för dag eller så lägger jag upp allt på söndag, får se :)


En bild jag tog när jag var i falsterbo 2009. Haha, horseshow som horse show... eller? njaaa :)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Endel av shoppinglistan

Publicerat: 2012-02-22 | 20:05:05
Här är min senaste uppdatering. Dock har jag hittat ett träns som SKA köpas. Även lite KL strumpor och sånt. :)
Hoppas mässan har mycket kul att erbjuda! :)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Imon drar det igång :D

Publicerat: 2012-02-22 | 18:23:28
Skolan var sjut seg idag. Åkte direkt ut till stallet och gick en promenad på ca 40 min i ös regn. Fastän inte vädret var så trevligt var det rätt mysigt än då.

Imon drar det igåg... GBG HS :D Jag åker in med mamma och en kompis sen träffar jag massa kompisar där inne och mina saknade sysslingar. Egentligen skulle jag o mamma bara gå på mässan, men eftersom jag har världens bästa kompisar har jag fått tag i biljett till mig o mamma till showerna också på förmiddagen (som varar till 17.45 el om det var 16.45).
Mässplanen imon är att köpa stövlar, tömkörningsgjord och kavaj. Jag ska köpa det viktigaste först så jag vet hur mycket pengar jag har kvar sen ;)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagen

Publicerat: 2012-02-21 | 21:07:02
Slutade kvart i 1 idag o drog direkt till stallet. Gjorde iordning allt och red. Paddocken var jättebra så la fram lite bommar. Ibörjan var både hon och jag ofokuserade men efter att jag hade galopperat en liten stund blev jag sur på mig själv och tog tag i problemet. Då blev hon mycket bättre. Hon var lite stel idag men fin, framförallt i slutet. Imon blir det en lång promenad med henne.

Stack hem o åt på en halvtimma sen åkte jag tillbaka till stallet för att åka vidare upp till GFRK. Det var landskamp och alltid lika trevligt!

Det kom förövrigt en jättesöt ponny idag till stallet. En c-ponny skimmel som ska gå gymkhana, kul!

ADIOS AMIGO!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens ridpass

Publicerat: 2012-02-20 | 19:29:52
Red dressyr idag i paddocken i lite över 1h. I början övade jag mycket på det jag gjorde hos Mikael igår. Halt och rygga om hon hänger/rätar ut sig minsta lilla i en avsaktning. Detta tyckte jag blev bra och man kände skillnad. Men störst skillnad är det för hjälperna, hon blir jättelyhörd och nästan för pigg. As härlig känsla, och i galopperna var det som igår, man behöver bara flytta höften lite, inte ens lägga till skänkeln. Precis som det ska vara =)
Hon var duktig helt enkelt :D

Imon ska jag och en komps nog upp till GFRK. Landslagen rider gymkhana där imon med en slags clinic, kul! Men det beror på om vi hinner, med tanke på att våra hästar skall motioneras och vi går ju i skolan. Imon är det som sagt dock bara landslagen (elr aa scandi lagen). Innan hade dom alltid en hästfocus omgång men så blev det inte iår ;)

 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kavaj vs ingen i hoppning

Publicerat: 2012-02-20 | 15:39:45
Jag har alltid tyckt att på lokal nivå är det mycket snyggare med en KL tröja än en kavaj. Men nu sitter jag o kollar igenom alla mina gamla tävlingsbilder, och kavaj ser ju såå mycket snyggare ut. Jag hoppas verkligen att jag hittar en ursnygg kavaj nu på mässan - för kavaj är snyggt! Så mycket stiligare, dock ska man ha en som sitter bra. Och är så glad att man slipper ha väst i dressyren. Mycket mycket snyggare utan väst. 

 
Jacka på framridningen till en LD (?) i Himledalen


Framridning LC (?) i Himledalen, kavaj.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ganska skön dag

Publicerat: 2012-02-20 | 14:52:38
Hemma tidigt idag. Vanligtvis slutar vi 5, men egentligen skulle vi gå till halv 4 eftersom det är focusvecka (i samband med horse show, vadå skön skola?). Men eftersom vi har matteprov imon lät matteläraren oss gå halv 2. Och eftersom jag känner att jag kan det mesta inför provet är det sjukt skönt.
Tänkte ta o städa mitt rum lite och laga middag sen lagom till mamma kommer hem. Sen blir det stallet och rida dressyr tror jag det blir på min fina!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Den lilla flätan

Publicerat: 2012-02-19 | 15:23:51
Ni kanske har noterat att jag oftast har en fläta i pannluggen på Nobless. Jag tycker det är så gulligt, och matchar det snyggt med övrig utrustning. Jag har blåa, röda och silver rosetter. Även några lila som är hundens men dom kan jag ju ta om jag vill.
Jag tycker verkligen det är tjejigt och sött, precis som ett sto ska vara haha.

Jag tror jag började göra det också för att man skulle se mina pannband mer. Hon är ganska mycket lugg och mina fina swarovskipannband syntes knappt där under. Nu använder jag ju dock mitt jw pannband mest (undra varför när jag har 4 äkta swarovskis...) men ska ändra på det efter horse show, när jag kanske skaffat nytt träns gör jag lite omroteration på pannbanden. Dessutom passar inte jw pannbandet hennes ansiktsform riktigt, hon har så brett ansikte..



Blå rosett


Silver
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nu taggar vi årets bästa vecka

Publicerat: 2012-02-19 | 13:42:21
HORSE SHOW VECKAN SÅKLART!

Vart as taggad idag när jag avr o träna på alleby för alla gymkhana lagen kom, 5 snygga bussar rullade in. De hade gjort det så fint med wales, skottland, storbrittanien och sveriges flaggor o satt upp snygga "bardörrar" mellan cafét o luckan.

Jag ska ju gå alla dagar. På torsdagen är det mässan som gäller. På fredagen ska jag stå i våran monter för skolan, dock tänkte jag sticka iväg o se gymkhanan. På lördagen blir det heldag med en kompis och på söndag är det VIPen hela dagen med mamma. TAGGA!

Visste ni föresten att min stallägare är med o rider i gymkhanan i Scandi, även flera andra allebyare som jag känner. Kul!


Min stallägare Kim o en av hennes ponnyer, Castor =)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Åh, så glad!

Publicerat: 2012-02-19 | 13:11:42

Åh vad jag älskar min poni. Hon gick in på första försöket båda gångerna idag, stod som ett ljus i transporten o var duktig på träningen :D

Vi övade mycket på att såfort i en övergång hon blir minsta framtung att göra halt o rygga. Detta resulterade att hon var sjukt fin för hjälperna. Fattningarna var en dröm i vänster varvet! I slutet gjorde vi även liite skänkelvikningar och ökningar och hon skötte sig jättebra. Hon var jättefin <3

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Långa avstånd

Publicerat: 2012-02-18 | 16:09:56
Får ni liksom jag fortfarande Häst & Ryttare? Jag tycker att den har endel bra saker, och i senaste numret blev jag rätt chockad. Det var ett ganska långt reportage om att ha häst i Kiruna. Där dom berätta att till närmsta tävling i trakten vart det 12 mil. För att kunna göra en hältutredning var man tvungen att åka 30 mil - ENKELVÄG.
Det är helt sjukt vad man blir "bortskämd" att bo i en storstad. Vi har två veterinärkliniker med ca 40 min avstånd från vårt stall, en åt varje håll helt enkelt (ale och åby).
När jag har vart o tävlat i Himledalen och det vart 1,5h lite mer enkelväg har jag tyckt det vart as segt, tänk 3h transportväg totalt haha.

Men det är ju helt klart en vanesak. Vad ska man göra liksom? Norrländarna (säger man så?) är galet tåliga, klarar iskalla vintrar, har långt till allt och vintertid jätte mörka dagar och på somrarna tvärt om. O vi i söder klagar när det är 10- och på allt annat orelevant.

Så en HISS till alla Norrländare :D


Såhär ser nog inte många paddockar ut (särskillt inte i norrland) den nuari. Bilden är dock från 2011, den 1/1 -11
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jag har en plan...

Publicerat: 2012-02-18 | 13:22:38
Har kollat upp lite åldersgränser och sånt. Har en plan, tajmad o klar in i minsta detalj.

Hoppas jag har genomfört mitt mål innan hösten, för då får ni se upp för oss 2013!


Hm...
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Följer tävlingarna i Vetlanda

Publicerat: 2012-02-18 | 12:11:50
Sitter spikad framför equipe, det är ju nationellt ponny o hästmeeting i Vetlanda och flera storbloggare är med. En så länge har det gått bra för dom, lilla Nellie är SM kvalad o en andra plats i MSV B, Danai Doverholt kom 2a igår med fina Tango och Rosanna Zimdahl kom 2a idag med Pemberly. Julia Lundgren är ju där med så hoppas det går bra för henne med, hon hade 0 + 4 i första rundan haha ;)

Känner mig som en liten stalker men tycker det är sjukt kul att kolla hur det går för alla. Särskillt stora meeting där bloggare som jag följer är med och hoppar.


Linn Olsson o Goldfever 2010. Yttligare än bloggare haha :) (taget av mig)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gamla bilder

Publicerat: 2012-02-17 | 22:04:00
När jag ändå rota i arkivet, här kommer lite bilder från 2009, första året med Nobless helt enkelt.


Första ridturen själv på henne, galopp.

Hoppträning för Elisabeth


Dressyrträning för Mikael


Clearround på Billdal


Gymkhana för Kim


Dressyrclearround Nolvik

Lokal hoppning Lilla Edet



Snabbare än vinden, omhoppning LC Bulycke


Julfotografering


Visst var vi söta?
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Visste ni att...

Publicerat: 2012-02-17 | 21:36:25
Det är sjukt få som har fått rida på Nobless när hon vart i min ägo. Jag o mamma då såklart. Sen har min kusin o hennes mamma ridit henne några gånger. Tre kompisar har fått rida henne (och en skrittat på henne) + två personer har passat henne när jag vart utomlands. Så 8 st utan mig o mamma har fått rida henne, på 3 år. Och jag tror det var över ett år sen ngn annan red ett riktigt pass på henne (haft två kompisar som skrittat barbacka på henne, en i somras o en förra hösten). 

Är väldigt kräsen vem jag sätter upp och oftast får dom bara skritta haha, mes jag är jag vet... Men det är ju trots allt min sessa.

Kan även tillägga att alla bilder är under sommaren, när hon går på bete;)



Här skrittar min granne av henne efter att jag har hoppat, 2010


Här rider min kompis henne efter jag har ridit, 2010


Min kusin o Nobless längst bak, 2009. Jag rider förövrigt på den gula, Jackie.


Min kompis Sofie skrittar av henne efter att jag ridit lite lätt på henne, 2011.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Skiiiit

Publicerat: 2012-02-17 | 21:08:06
Fick precis reda på att morgondagens lektion är inställd =( Får bli en uteritt med kanske nya bilder?
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Träning hela helgen

Publicerat: 2012-02-17 | 19:38:42
Direkt efter jobbet åkte jag till stallet. Red en timma barbacka. Travade dock en knapp minut, underlaget var värdelöst. Annars satt jag främst och jobbade med skänkelvikningar. Det gick ganska bra.

Imon ska jag ha markarbetesträning i grannstallets manege o på söndag ska jag ju till Alleby o rida dressyr för Mikael som vanligt. Två dagar i manege, lyx på hög nivå!

 
Hoppning i grannstallets paddock 2009
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jobbat

Publicerat: 2012-02-16 | 18:13:37
Hemma efter ännu en dag på jobbet. Idag flöt det på väldigt och tiden gick fort. Superskönt! Mamma var ledig idag så hon var snäll och åkte ut till stallet och gick en promenad på en timma med min lilla prinsessa!

Blir tävling på GFRK, mamma o pappa skulle på spa den 3e, dan innan så blir gfrk. Det blir bra iaf:)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hv Polo i mitt hjärta <3

Publicerat: 2012-02-15 | 18:50:05
Hyllade ju senast igår (tror jag det va) Hv Polos nya schabrak, och vad tror ni inte jag hittar, jo jordens snyggaste fleecetröjor. Har velat ha orange as länge men inte köpt ngt sånt schabrak för jag inte har haft en tröja till o den turkosa, to kill for! Min plan är i alla fall o köpa det schabraket (lila/blåa) på mässan och önska mig den turkosa fleecen i födelsedagspresent (fyller ju år i mars). Sen blir det inga mer hästsaker förän i maj, då blir det det orangea settet, fleece + ett snyggt schabrak! :D





Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jobbigt läge

Publicerat: 2012-02-15 | 16:19:59
Ska ju vara med på GFRK finalen av seriedressyren men såg nu att dagen innan hade Bulycke ngn utbildningsdressyr. Båda är lika nära så vet inte vad jag ska välja. Antingen LB:1 på Bulcyke eller LB:3 på GFRK, kanske kan flörta med mamma så vi åker på båda? haha nejdå men jag vet inte. Tror nog endå bulycke "vinner" eftersom att ju mer platser hon är ute på desto bättre är det (har bara ridit dressyr en gång typ maj 2010). Får höra med mamma vad hon tycker ;)


Andra omg. på GFRK.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lyckad dag

Publicerat: 2012-02-15 | 15:01:38
Idag var jag på dressyr clearround på Kungsbacka Ridklubb. Kan ju börja med att hon stod typ som ett ljus i transporten. Underbart! Hon åkte brett idag o det funka verkligen, superduperskönt.

Hon var jättefin på framridningen. Sån sjuk skillnad mot GFRK då jag inte ens kunde sitta ner för hon fick panik för hon var så himla pigg. Programet gick också bra, största missen var väl i den ökade skritten där jag inte fick fram henne alls som jag ville. Men fick 65,5 % vilket jag är nöjd med! Red LB:1.


Skarpaste bilden av de suddiga från framridningen.
Dock ser mina lår as feta ut pga att det är suddigt!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Alla hjärtans dag

Publicerat: 2012-02-14 | 20:20:36
Idag är det ju alla hjärtans dag. Så på jobbet fick vi rosor och tårta, mys!.

Paddocken var as mjuk idag. Så red ett pass i alla gångarter på ungefär en timma. I början tyckte hon omgivningen var lite väl intressant men sen skötte hon sig jättebra efter hon hade fått galoppera av sig.

Imon blir det förhoppningsvis Kungsbacka. Det snöar nämligen o vi har ingen lust att köra transport om det snöar. Men jag har starttid 11.57 så det är inte så tidigt  skönt! Ska rida en LB:1 är det tänkt, så ska läasa igenom programet, kommer inte ihåg det helt haha!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hv Polo

Publicerat: 2012-02-13 | 19:24:18

Om flärpen är blå (vilket jag tycker bilderna visar) så är det detta schabraket som följer med mig från gbg hs.

Jag tycker Hv Polo har lyckats riktigt mycket med denna kollektionen. I vårkollektionen är också ett ursnyggt gult schabrak med blåkant. Dock är det ljusgult vilket jag tror skär med Nobless lite rödbrunaktiga päls.

Tänk detta med mina blåa jin, ngn blå kl tröja samt ett silvrigt swarovski. Mums mums mums!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lov var det?

Publicerat: 2012-02-13 | 18:39:27

Jag har ju sportlov, vilket jag som vanligt spenderar på jobbet. Blir iaf goa pengar + att jag är ledig på onsdag då jag ska till Kungsbacka o rida dressyr :)

Mamma slutade innan mig idag så hon var snäll o åkte ut o gick en promenad med henne på runt 50-60min. Det hade gått bra =).

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nya transportskydd

Publicerat: 2012-02-12 | 15:49:51
Eftersom Nobless har lite damp i transporten så har de skydd vi köpte på Falsterbo i somras pajjat. Så vi köpte ett par ur mysiga Amigo. Hoppas dessa sitter på bra. Det är massa ludd i, skönt. Dock är det ju aldeles för varmt o ha i sommar, men dom problemen kommer då.

Marinblåa med gråkant (vi kollade på dom i rött oxå men då vart kantbandet grått/grönt, as fult). O jag tyckte dessa var jättefina så det blir nog toppen.




Mys
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Träning

Publicerat: 2012-02-12 | 15:01:43
Idag åkte jag iväg o träna för min grymma dressyrtränare Mikael!

Vi började med att jobba med lite skänkelvikningar i skritt o traven. I galoppen övade vi lite förvänd. Vi gjorde även lite bakdelsvändningar. Det sista vi gjorde var rygga, som hon satte perfekt =) Hon var alltså duktig. Blev lite spänd ibland när det kom in fler hästar och hade inte riktigt alltid bjudningen. Men jag är nöjd med henne. Mikael berömde mina händer mycket ibörjan. Kul då jag haft "moppehänder" ett tag.

Hon är dock sjukt jobbig i transporten fortfarande. Idag gick hon ju in på första båda gångerna men hon hoppar o kastar sig så mot mellanväggen. På onsdag när jag ska rida dressyr i Kungsbacka ska hon åka brett.

Vi var nyss på MyOne också, visar strax vad vi köpte.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Skritt täcke vs ländtäcke

Publicerat: 2012-02-11 | 16:55:25
Jag tycker skritt täcke är hundra gånger snyggare än ländtäcke. Ändå rider jag mest med ländtäcke p.g.a. mitt favorit är marinblått, med regntålig utsida och fleecefoder. Perfekt.

Skritt täcken ligger väldigt bra och jag har inte märkt att mina glidigt särskillt mycket alls. Och dessutom slipper man dom "jobbiga" spännena som många ländtäcken har haha.


Skritt täcke


Ländtäcke
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens ridpass

Publicerat: 2012-02-11 | 16:12:59
Red ca 45 min ute i snön. Travade av det kanske 15 min. I början var hon helt tossig. 4 ben var onödigt att stå på så att säga. Men efter att jag hade joggat i gång henne en liten stund la hon av med sina studs/bockning/stegringar och fokuserade på arbetet, duktig tös!

Har vart hos frisören nu i typ 2,5 timma. Slingade det blondare, jättenöjd är jag! :)
Ikväll ska vi till min moster o träffa min andra moster o mina kusiner. Mys!


Februari 2010
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens ridpass

Publicerat: 2012-02-10 | 19:47:41
Red en timma i paddocken barbacka. Mys på hög nivå var det. Trava kanske 10 min (hårt underlag) annars jobbade jag lite med skänkelvikningar osv.
Hon var duktig och jag var väldigt nöjd med henne, min lilla prinsessa <3


2009 :)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

I min garderob - Kingsland

Publicerat: 2012-02-09 | 18:58:00
Det är nästan så man skäms, vad mycket pengar man har spenderat på dessa kläder, men men. Snyggt är det ju!


Bomber jacka


Dunväst, tröja och strumpor


Fleece tröja


Tröja


Ulltröja + långärmad skjorta


Kortärmad skjorta


Tjocktröja (mammas men får låna den)


Pannband

+ att jag har massa strumpor. Kan ha glömt ngt men tror inte det.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Varför så bråttom?

Publicerat: 2012-02-09 | 15:35:11
Idag när jag kom till stallet var jag jättestressad. Vet verkligen inte varför, hade in bråttom för fem öre. Men eftersom jag var så effektiv är jag nu hemma igen.
Red 50 minuter i paddocken idag. Lite trav annars mest skrittarbete, lite skänkelvikningar osv. Imon ska ponni få massa med kärlek, tänkte även ta ett mysigt barbacka pass imon!

När jag kom ut var hennes ben fortfarande svullna. Dock inte varma, vilket de även va igår. Efter ridpasset hade svullnaden gått ner ganska mycket, men la på isbalsamet idag igen. Så förhoppningsvis är det ännu bättre imon =)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nya favoritbilder

Publicerat: 2012-02-09 | 11:12:24
Nu i höstas har vi tagit ett gäng fina bilder (under tiden hon vart skadad och under igångsättning). Här är några av mina favoriter:
















Haha den understa bilden är såå skön.
Dock är itne bakgrunden så fin ;)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Allt och inget...

Publicerat: 2012-02-09 | 10:37:56
Träningen i tisdags gick bra. Hoppade bara lite språng på 40 eftersom hon inte hoppat sen september. Men hon vart duktig.
Igår när jag kom ut var dock hennes ben mega svullna. Vi promenerade henne en timma o sen spruta på isspray (typ som linement) så hoppas det är bättre idag. Blir ett pass i paddocken idag är planen.

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Plugg o träning

Publicerat: 2012-02-07 | 15:20:18
Igår uppdaterade jag inte av blandade orsaker.

Även idag slutade jag 3h tidigare så har pluggat massa matte nu och känner att poletten börjar falla ner. Maten står i ugnen och ska dra på mig stallkläderna om en stund. Galet taggad på att träna är jag!!


Denna hittade jag på GFRKs hemsida från i söndags, kul!
(dock är ju mina tyglar ngt förlånga därav handställningen...)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kul

Publicerat: 2012-02-05 | 16:53:41
På tisdag ska jag äntligen hoppträna igen. har inte hoppat sen skadan, i september. Har kört endel med bommar o cavaletti men nu när det är fruset har det inte funkat. Så ska mest köra markarbete med lite små lååga hinder, vill ju inte förstöra för dom andra..
O på söndag nästa vecka ska jag nog hoppa en liten cr på henne. Hoppar nog bara typ 40 elr 50. Bara som en kul grej liksom.


Hoppträning sommaren 2009
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

KAOS

Publicerat: 2012-02-05 | 15:20:10
Idag var första tävlingen för säsongen. Har ju inte vart ute sen september och inte galopprat på 1,5 vecka (vi har ju bara paddock så det har vart för fruset). Så kan ju säga att framridningen var allt annat än lugn. Hon var galen, stack o hade sig o man såg alla lektionshästar så då kasta hon sig... undra vad dom på framridningen tyckte..

I kollektingringen var hon mkt lugnare då det bara var jag o en till tjej där. På banan lackade hon lite, sjukt pigg o ganska spänd. Lite missar här o var. Red LB:2 o det slutade faktiskt på 65,33% så det var ju bra iaf :)

Hon gick på transporten på första försöket båda gånger, men på ditvägen dampa hon i den så hon rev upp sitt sår på benet. På hemvägen stod hon snällt till jag lastade av, då kastade hon sig ut o typ missa lämmen med ena frambenet och ena bakbenet. Smidigt. Men hon såg ut o klara sig ;)


Blev inga bra ridbilder alls, dock såg jag att det var flera som fota, så får se om jag får tag i några bilder :)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Melodifestivalen och programplugg

Publicerat: 2012-02-04 | 21:19:06
Vi hade trevligt på resturangen =) Nu sitter jag o min bror o ser på melodifestivalen haha =) Ska gå in på ridsports hemsida har inte en blekaste aning om hur programet går imon, tror jag ska rida lb2, tjejen med koll. Hoppas jag hinner knoppa imon, o andra sidan är det bara en klubb tävling, men prydligt ska det va.

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Snabb update

Publicerat: 2012-02-04 | 16:38:52
Poni mår bra:) Så imon ska vi nog till gfrk o rida dressyren trots allt :) Har dock inte ens läst igenom programmet haha. Men gör det ikväll, snart ska jag in till stan, vi ska äta på resturang idag. Mysigt!

Hade lite frihetsdressyr bara idag i ca 20min. Hon var jätteduktig min lilla prinsessa.

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

I bilen

Publicerat: 2012-02-03 | 18:46:57
Nu är jag påväg till en kompis för fredagsmys :) poni är bättre idag, red lite över en timma idag barbacka, myys. Är förövrigt över 10- usch! Skriver mer imon :)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fullt upp

Publicerat: 2012-02-02 | 18:57:44
Idag har det varit fullt upp fastän jag vart ledig.
Först var det en tur till optikern o öka styrkorna på lincerna. Sen åkte vi o handla.

Efter det var det stallet. Poni hade inte ätit upp sin frukost (???) o var fortfarande jättelös. Red ett lätt pass på 45min. Lite trav annars mest skritt. Hon var fin:)
Hoppas hon är bättre imon min sessa.

Sen har jag lagat mat. Vi har en uppgift i skolan, så lagade fisksoppa o vitlöksbröd, mums.

Det var förövrigt iskallt så massa tjockis kläder i stalllet:










Min fina <3


Maaat
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

I min garderob - Whitaker

Publicerat: 2012-02-02 | 10:31:56

Älskar whitaker sakerna, så har ganska mycket här ifrån...
(Vissa saker är med flera gånger men jag skriver det bara en gång).

Tror inte jag har missat ngt...


Hjälm + röda byxor


Svarta byxor + röda skydd


Blåa byxor + pannband


Schabrak + huva

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Min kompis...

Publicerat: 2012-02-02 | 09:32:41

Som har gjort min snygga design är nu på bloggbanan igen!

Sjukt kul!

Besök www.lindagustafssoon.blogg.se

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Min lilla ponny

Publicerat: 2012-02-01 | 21:33:12
Händelserik dag. Stallägarna ringde mamma o sa att poni inte mådde bra idag heller... Mamma ringde veterinären och tyckte vi skulle ha hö till henne nu (trots att vår hösilage är minst lika torrt  som hö) Eftersom vi har världens snällaste stallägare åkte de iväg o köpte hö till Nobless. De har även gett henne tarmrens som hon inte ville äta så de har handmatat henne probemin, galet snälla är dom!

Jag o mamma tvättade av henne idag samt gick med henne en liten kort stund, ca 20min.  När hon fick sin mat när vi gick så åt hon glatt så hoppas det sitter i.

Hon fick förövrigt nya skor idag. Vi skippar såklart träningen imon, tråkigt men hennes hälsa går i första hand!


<3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!