Fälttävlan

Publicerat: 2012-07-31 | 20:37:21
Har levt framför tvn senaste dygnet. Igår var det terrängritten. 15 hela ekipage gick omkull 1/5 del av startfältet, skrämmande. Sverige presterade mkt bra här =)
Idag var det banhoppningen, både NIklas och Ludvig rev TVÅ hinder var. Katastrofalt, hade bara en bom legat kvar hade vi haft ett brons. Sara var iaf grym nollade första omg och rev SISTA himla skithindret i andra rundan. Åh vad jag och mamma skrek, blev dock ett inividuellt OS SILVER till Sara Algotsson.
 
Var lite Fälttävlans inspirerande igår :)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Regn

Publicerat: 2012-07-28 | 18:03:16
Gick ut till stallet imorse, det var uppehåll till jag började tränsa Nobless då öppna sig himlen, och den var öppen hela mn uteritt. Poni gick iaf bra.
Hem och mysa. Sen övningsköra en stund, bland det läskigaste jag gjort, regnade så mkt att jag inte såg NÅGONTING ;o
Nu ska jag o mamma se ridsport från os vida svt play. Ikväll är det utgång! :)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sommarlov?!

Publicerat: 2012-07-27 | 16:32:37
Min uppdatering är sämst, trots att jag har sommarlov har jag fullt upp. Idag vaknade jag halv 10 efter en stund gick jag ut till stallet och red ett svettigt dressyrpass på 1h 20min.
Gick hem och åt sedan åkte jag till stan för att justera mina Ray Ban som jag köpte igår, dom blev bättre men inte helt bra... tur att dom är så snygga iaf :) Sen gick jag från torget då min buss inte gick på en halvtimma och solen skiner.
Enda måstet jag har kvar idag är att klippa gräset. Ska snart gå ut och sola och ta en glass, först ska jag slösurfa lite bara =)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Körlektion och staden

Publicerat: 2012-07-24 | 13:40:20
Imorse var jag uppe med tuppen och hade körlektion. Det gick helt okej idag iallafall.
Efter det åkte jag in till stan med en kompis, snackade, åt och strosade i affärer. Härligt!
Om en stund tänkte jag masa mig till stallet, sen ska jag med min kompis o kolla på hoppträning (för den tränaren jag brukar träna för men jag har ingen skjuts idag o Nobless e så tjock så vill inte slita på hennes framben...)
Ikväll sover jag över hos min kompis! =)

Solen skiner oxå så det är en härlig dag minsann!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Olsegården 21/7

Publicerat: 2012-07-23 | 18:38:52
I lördags var jag som sagt i Olsegården och red dressyr, kan ju säga att jag aldrig vart såhär oförberedd någon gång.
Började med att vi missbedömde tiden lite, trots att vi var i stallet halv 7. Hann knappt rida fram och då ropade dom på mig, oops då satt jag i skjorta på framridningen. Då skyndade jag mig och red rakt in på banan, då sa domaren att det var flygande start haha, hur ska jag veta? Började iaf programet med att missa en volt... sedan trodde jag att jag hade kommit ihåg allt. Efter ritten sa domaren att jag hade ridit fel väg i galoppen skulle varit hela diagonalerna och jag red bara till e/b. Men hon sa att hon struntade i det för då hade jag blivit utesulten (a). Så går det när man läser programet på 5min kl 11 på kvällen innan...
Nobless var iaf mjuk och fin, för slö för min smak men trevligare än vad hon varit på hela veckan.
Red endast en LC:2 (var anmäld till LB:0 oxå men strök mig). Det var första gången jag rede lc på över två år och min mamma var sådär lagom road för hon tycker jag har växt ifrån det men eftersom hon hade gått så dåligt det senaste var det lika så väl kände jag. Red i vilket fall på 65,357% och hade jag inte ridít fel hade jag fått nästan 67%.    
Fick som vanligt kommentarena att jag har en lydig ponny och rider mjukt :)
 
(ja jag vet att min ponny har x antal kilo för mkt på sin kropp nu, men lugn det är sommar)
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Falsterbo shoppingen

Publicerat: 2012-07-23 | 16:19:15
Här är det jag köpte på Falsterbo. Är väldigt nöjd med köpen. Blev endå inget onödigt och jag hade pengar kvar (vilket idag spenderades i en long champ väska och ett åar juicy byxor).
Blev iaf:
* KL t-shirt
* KL regnjacka
* Schockemöhle schabrak
* Whitaker grimma
* Whitaker skydd
* Bling skärp
* Hunter spray
* Gina/Falsterbo höpåse samt sittunderlägg 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lite bilder från Falsterbo

Publicerat: 2012-07-23 | 10:47:25
Fotade dock bara första dagen, fredagen, orkade inte släpa med mig kameran sen. Lite tråkigt nu i efterhand men skönt när jag var på plats. Bilderna kommer i lite oordning.
 
Emma Emanuelsson, har tränat för hennes storasyster Anna.
 
Malin Baryard
 
 
 
Baryard
 
Vår kung!
 


Henrik Von Eckerman 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

back on track

Publicerat: 2012-07-23 | 09:52:20
Totalt värdelös uppdatering här.
Under falsterbo funkade in blogg.se appen och när jag kom hem var jag as trött. Har däremot ett gäng bilder att bjuda på + shopping bilder.
Veckan som kom jobbade jag + hade körlektioner + motionerade min lilla ponnyskrutt. Var hemma vid 9 tiden varje dag o då åt jag bara sen deckade jag.
I lördags tävlade jag (kommer bilder + resultat) och sen direkt till landet.
Igår var jag på landet sen åkte jag hem på kvällen och red Nobless sen kom en kiropraktor/akupunktör och gick igenom Nobless och hon hade spänningar i höger som jag kännt.

Helgens start
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Last year

Publicerat: 2012-07-15 | 11:47:00
Detta kom jag hem med efter Falsterbo förra året:
Då hade jag inte hunnit spara sålänge eftersom vi bestämde oss knappt en månad innan att vi skulle ner. Undra vad jag får med mig iår? :)
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Derbyt

Publicerat: 2012-07-14 | 12:50:00
Idag är det derbyt. Har sett det två år och det är alltid en höjdpunkt :) Hoppas vi slipper regnet! 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Onsdagens barbackahoppning

Publicerat: 2012-07-13 | 12:43:00
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Trött

Publicerat: 2012-07-12 | 22:35:07
Är precis klar med packningen, ska försöka slänga in ngt tidsinlägg innan jag hoppar i säng. Klockan ringer innan 5 imon... TAGGA :D
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Barbacka

Publicerat: 2012-07-11 | 21:28:51
Hej på er! 
Har ridit barbacka nu tisdag och onsdag och sak även göra det imon med. Pg.a. att hon har ett skav vid gjorden och mamma ska rida henne när jag är falsterbo och hon vägrar rida barbacka så får jag göra det :) Men det är mysigt så mig gör det inget :) Idag hoppade jag lite, blev ngra halvbra kort från hoppningen (ngra bättra galoppbilder) dom laddas upp i ett tidsinställt som kommer när jag är i falsterbo! 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hipp hipp hurra

Publicerat: 2012-07-11 | 21:12:23
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Nobless 14-årsdag. HURRA HURRA HURRA

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Övningskörning och jobb

Publicerat: 2012-07-09 | 21:28:54
Så beskrivs min dag.
Övningskörde först till jobbet. Var där till lunch. Övningskörde till resturang och åt lunch med pappa. Övningskörde tillbaka till jobbet. Efter jobbet övningskörde jag till körskolan där jag hade en körlektion haha :)
Fick även ett par låga vita Converse av min snälla pappa, samt att han hämtade ut två bas linnen från hm som jag beställde för 1,5 månad sen... galet snabb leverans ;)
Mamma red dressyr på min lilla plutt, hade gått bra :)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kommande vecka

Publicerat: 2012-07-08 | 21:53:10
Nu ska jag nana, imon är det jobb som gäller. 4 dagar jobb nu och sen... FALSTERBOOOO :D Sjuuuukt tagg!
Förutom att jag jobbar heltid så ska min ponny motioneras samt en körlektion med lite körteori in :) Även packning, gjorde en lista vad som skulle med till Falsterbo och det blev rätt mkt... brukar bli så.

Nä nu ska jag sova, somnade 4 imorse, la mig då tjugo i 1... elr så kanske jag slumra till men det minns jag inte ;)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Busted

Publicerat: 2012-07-08 | 17:15:16
Idag red jag ut till lösdriften. Det är en grusväg där jag brukar rida fram och tillbaka och öva diverse saker på. Men idag hade dom klippt alla ängar bredvid, och jag kunde inte låta bli så jag red nog en halvtimma minst på den ängen (på kanten då) och Nobless tyckte det var härligt att galoppera där.
Det var dock en tjej som såg mig och efter jag hade ridit klart så sa hon till mig att jag inte fick rida där hehe ;) Men tyckte hon var snäll som sa till mig när jag var klar och hade gått av ängen =)


Idag var ängen klippt, grön och slät :D
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dressyr cr 5/7

Publicerat: 2012-07-07 | 18:41:51
I tordags åkte vi ner till Kungsbacka och red en LB:1.
Hade ju endast ridit 5 minuter på remonten dagen innan så visste inte hur hon skulle fungera på den. Men hon gick väldigt stadigt osv. på den. På framridningen var hon döpigg, inte ofta det händer, hon vart inte helt 100 igenomriden i högervarv men eftersom det var varmt och jag inte ville att hon skulle tappa bjudningen lät jag det vara...
På banan tappade hon endå lite bjudning men fick bara massa positiva kommentarer om tempot. Hon var mjuk och trevligt och det var inga större missar. Red på 62,4% vilket jag tyckte var bra och rättvist bedömt för den ritten. Här kommer lite bilder mamma fotade.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jag lever

Publicerat: 2012-07-06 | 06:50:20
Hej på er! Sitter och äter frukost nu, ska köra till jobbet om 25 minuter så är i rätt god tid. Däremot blir det ingen uppdatering idag. Ska jobba över en timma (så jag slutar normal tid, på fredagar får man gå en timma innan), sedan ska jag direkt till mormor och morfar och fira min mormor som fyller år. På kvällen ska jag sen ut med ett par kompisar :)

Igår var jag på Kungsbacka RK och red dressyr cr. Poni var duktig, hon har skav i hela ansiktet så jag har ridit utan nosgrimma hemma men i onsdasgs när jag red så åkte mamma och köpte en remont nosgrimma som jag han testa medan jag travade av det passet. Men igår gick hon bra med den och var riktigt fin i den! =) Full utvärdering och massa bilder kommer imorgon.

Vi Höres!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Glad poooni

Publicerat: 2012-07-02 | 19:41:29
Var ute för en liten stund sen och släppte ut Nobless i stora beteshagen med de andra hästarna (hon har gått på magert bete med en annan häst nu i några veckor). Blev kaoos haha våran hund var ju med och stallägarnas hund och en annan tjej i stallets hund när vi släppte Nobless. När de andra hästarna hade sett Nobless och börjat springa runt så sprang stallägarnas hund efter alla hästar, mamma och stallägaren sprang runt i hagen med hästarna och försökte få tag i Lego (hunden). Då tappade jag Molly och Smulan (den andra hunden) och de flög in i hagen. Men allt löste sig tillslut.

Mamma har ridit Nobless på förmiddagen medan jag jobbade, och hon gick som Briar tydligen =)

Söte poni =)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Värdelös uppdatering, och sämre lär det bli

Publicerat: 2012-07-01 | 20:31:35
Vart extrem dålig uppdatering. Under måndagen låg jag först hemma i regnet och plluggade körteori. Sedan var jag inne i stan o shoppa lite. Red barbacka på kvällen.
TIsdagen var jag först på körskolan sedan var jag i stallet och red ut. Direkt när jag kom från stallet bakade jag en tårta. På kvällen kom mormor och morfar och forade min mamma som fyllde år.
Onsdag var det körskola först. Sedan var det dressyr med ponin. Kvällen bjöd på övningskörning med min pappa.
Torsdag var det körskolan igen och efter det dressyrlektion för Mikael. Övningskörning på kvällen.
Fredag blev en längre uteritt med poni. Mys med mamma på kvällen.
Lördag vart det tidig uppgång och ridning i paddocken. Sedan var det till landet och massa grannar kom upp.
Idag så vaknade jag på landet. Åkte hem vid 2 och vid 5 åkte jag till stallet och red ut. Nu ska jag se på em matchen.

Imorgon börjar jag jobba = heltid = dålig fritid. De kommande två veckorna har jag även körlektioner måndag, onsdag och torsdag efter jobbet. Och så har jag min ponny att motionera, dock hjälper min mamma mig några dagar. Nu är de tinte långt till falsterbo heller, taggtaggtagg.

CIAO sålänge... =)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!